İ. T. ŞEKER Et Al. , "Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Tekirdağ, Turkey, pp.499-501, 2010
ŞEKER, İ. T. Et Al. 2010. Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi. 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 499-501.
ŞEKER, İ. T., HAYTA, M., & ŞENOL, B., (2010). Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi . 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.499-501). Tekirdağ, Turkey
ŞEKER, İBRAHİM, MEHMET HAYTA, And BELMA ŞENOL. "Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi," 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
ŞEKER, İBRAHİM T. Et Al. "Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.499-501, 2010
ŞEKER, İ. T. HAYTA, M. And ŞENOL, B. (2010) . "Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi." 1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.499-501.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER Et Al. }, title={Sivas Kavurma Eriştesi: Farklı Glüten Kalitsine Sahip BUğday Unlarının Erişte Niteliklerine Etkisi}, congress name={1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={499-501} }