M. Çavdar And M. Çavdar, "GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?," İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Sivas, Turkey, pp.165-166, 2017
Çavdar, M. And Çavdar, M. 2017. GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?. İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ , (Sivas, Turkey), 165-166.
Çavdar, M., & Çavdar, M., (2017). GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ? . İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ (pp.165-166). Sivas, Turkey
Çavdar, MEHMET, And Meliha Çavdar. "GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?," İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Sivas, Turkey, 2017
Çavdar, MEHMET And Çavdar, Meliha. "GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?." İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Sivas, Turkey, pp.165-166, 2017
Çavdar, M. And Çavdar, M. (2017) . "GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?." İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ , Sivas, Turkey, pp.165-166.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇAVDAR And author={Meliha Çavdar}, title={GIDA KATKI MADDELERİNİN GUT (BAĞIRSAK) MİKROBİYOTASIÜZERİNE BİR ROLÜ OLABİLİR Mİ?}, congress name={İÇ ANADOLU BÖLGESİ 3. TARIM VE GIDA KONGRESİ}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2017}, pages={165-166} }