E. HASTAOĞLU, "Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik," In Tatlı ve Pastacılık , Ankara: Akademisyen Yayınevi, 2023, pp.55-68.
HASTAOĞLU, E. Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik. 2023. In Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayınevi, Ankara, 55-68.
HASTAOĞLU, E., (2023). Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik. Tatlı ve Pastacılık (pp.55-68), Ankara: Akademisyen Yayınevi.
HASTAOĞLU, EMRE. "Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik." In Tatlı ve Pastacılık , 55-68. Ankara: Akademisyen Yayınevi, 2023
HASTAOĞLU, EMRE. "Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik." Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayınevi, 2023, pp.55-68.
HASTAOĞLU, E. (2023) "Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik", Tatlı ve Pastacılık . Ankara: Akademisyen Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={EMRE HASTAOĞLU}, chaptertitle={Pastacılıkta Gıda ve Personel Hijyeni ve Etik}, booktitle={ Tatlı ve Pastacılık}, publisher={Akademisyen Yayınevi}, city={Ankara},year={2023} }