E. HASTAOĞLU And E. I. AYDEMİR, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences , Ankara, Turkey, 2021
HASTAOĞLU, E. And AYDEMİR, E. I. 2021. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi. XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences , (Ankara, Turkey).
HASTAOĞLU, E., & AYDEMİR, E. I., (2021). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi . XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE, And EYLEM ITIR AYDEMİR. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi," XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Turkey, 2021
HASTAOĞLU, EMRE And AYDEMİR, EYLEM I. . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences , Ankara, Turkey, 2021
HASTAOĞLU, E. And AYDEMİR, E. I. (2021) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi." XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU And author={EYLEM ITIR AYDEMİR}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi}, congress name={XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}}