A. ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ Et Al. , "Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1, pp.1-6, 2022
ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ, A. Et Al. 2022. Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1 , 1-6.
ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ, A., YILMAZ, A., YILDIZ, E., & TUĞUT, N., (2022). Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1, 1-6.
ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ, ARZUHAN Et Al. "Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1, 1-6, 2022
ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ, ARZUHAN Ç. Et Al. "Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1, pp.1-6, 2022
ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ, A. Et Al. (2022) . "Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi , vol.36, no.1, pp.1-6.
@article{article, author={ARZUHAN ÇETİNDAĞ ÇİLTAŞ Et Al. }, title={Öğrenci Hemşirelerin Probiyotik Ürünler Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin ve Probiyotik Besin Tüketme Durumlarının Belirlenmesi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Tıp Dergisi}, year=2022, pages={1-6} }