H. A. KARAOĞLAN Et Al. , "Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi," TGDF Gıda Kongresi , Side, Antalya, Turkey, 2013
KARAOĞLAN, H. A. Et Al. 2013. Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi. TGDF Gıda Kongresi , (Side, Antalya, Turkey).
KARAOĞLAN, H. A., KEKLİK, N. M., & DEVELİ IŞIKLI, N., (2013). Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi . TGDF Gıda Kongresi, Side, Antalya, Turkey
KARAOĞLAN, HATİCE, NENE MELTEM KEKLİK, And NURSEL DEVELİ IŞIKLI. "Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi," TGDF Gıda Kongresi, Side, Antalya, Turkey, 2013
KARAOĞLAN, HATİCE A. Et Al. "Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi." TGDF Gıda Kongresi , Side, Antalya, Turkey, 2013
KARAOĞLAN, H. A. KEKLİK, N. M. And DEVELİ IŞIKLI, N. (2013) . "Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi." TGDF Gıda Kongresi , Side, Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATİCE AYBÜKE KARAOĞLAN Et Al. }, title={Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi}, congress name={TGDF Gıda Kongresi}, city={Side, Antalya}, country={Turkey}, year={2013}}