A. Y. GÖÇMEN Et Al. , "Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi," II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , 2017
GÖÇMEN, A. Y. Et Al. 2017. Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi. II. Uluslararası Bozok Sempozyumu .
GÖÇMEN, A. Y., ÇEVİK, A., yalvaç, m., & ATASEVEN, H., (2017). Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi . II. Uluslararası Bozok Sempozyumu
GÖÇMEN, AYŞE Et Al. "Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi," II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 2017
GÖÇMEN, AYŞE Y. Et Al. "Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi." II. Uluslararası Bozok Sempozyumu , 2017
GÖÇMEN, A. Y. Et Al. (2017) . "Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi." II. Uluslararası Bozok Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE YEŞİM GÖÇMEN Et Al. }, title={Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi}, congress name={II. Uluslararası Bozok Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2017}}