S. Şahin, "Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi," In GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Sivas: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , 2022, pp.223-228.
Şahin, S. Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi. 2022. In GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , Sivas, 223-228.
Şahin, S., (2022). Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi. GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI (pp.223-228), Sivas: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları .
Şahin, SEYDA. "Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi." In GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , 223-228. Sivas: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , 2022
Şahin, SEYDA. "Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi." GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI , Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları , 2022, pp.223-228.
Şahin, S. (2022) "Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi", GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI . Sivas: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları .
@bookchapter{bookchapter, author ={SEYDA ŞAHİN}, chaptertitle={Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (PAH): Gıdalarda Oluşumu ve Sağlık Açısından Önemi}, booktitle={ GÜNCEL-PRATİK VETERİNER HEKİM EL KİTABI }, publisher={Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları }, city={Sivas},year={2022} }