N. TÜRKMEN EROL And F. SARI, "Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, N. And SARI, F. 2004. Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5 , 223-232.
TÜRKMEN EROL, N., & SARI, F., (2004). Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, 223-232.
TÜRKMEN EROL, NİHAL, And FERDA SARI. "Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, 223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, NİHAL T. And SARI, FERDA. "Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232, 2004
TÜRKMEN EROL, N. And SARI, F. (2004) . "Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.5, pp.223-232.
@article{article, author={NİHAL TÜRKMEN EROL And author={FERDA SARI}, title={Minimal işlem görmüş meyve ve sebze üretimi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2004, pages={223-232} }