M. YAMAN Et Al. , "Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.21-29, 2022
YAMAN, M. Et Al. 2022. Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1 , 21-29.
YAMAN, M., YILDIZ, E., SÜMBÜL, A., & SÖNMEZ, O., (2022). Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1, 21-29.
YAMAN, MEHMET Et Al. "Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1, 21-29, 2022
YAMAN, MEHMET Et Al. "Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.21-29, 2022
YAMAN, M. Et Al. (2022) . "Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.21-29.
@article{article, author={MEHMET YAMAN Et Al. }, title={Elmada Farklı Anaç-Çeşit Kombinasyonlarında Rizobakteri Uygulamasının Meyve Kalite Parametrelerine Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2022, pages={21-29} }