A. Pirinç Et Al. , "Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.768, 2020
Pirinç , A. Et Al. 2020. Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3 , 768.
Pirinç , A., Özbilgin, A., Kahraman, O., & Polat, E. S., (2020). Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 768.
Pirinç , Abdurrahman Et Al. "Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, 768, 2020
Pirinç , Abdurrahman Et Al. "Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, pp.768, 2020
Pirinç , A. Et Al. (2020) . "Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.8, no.3, p.768.
@article{article, author={Abdurrahman Pirinç Et Al. }, title={Çekirdeklik Kabak (Cucurbita pepo L.) Artıkları Silajının Besin Değerlerinin Belirlenmesi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2020, pages={768} }