H. A. KARAOĞLAN, "GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI," In Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II , Ankara: Gece Kitaplığı, 2022, pp.1-22.
KARAOĞLAN, H. A. GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI. 2022. In Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II , Gece Kitaplığı, Ankara, 1-22.
KARAOĞLAN, H. A., (2022). GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI. Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II (pp.1-22), Ankara: Gece Kitaplığı.
KARAOĞLAN, HATİCE. "GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI." In Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II , 1-22. Ankara: Gece Kitaplığı, 2022
KARAOĞLAN, HATİCE A. . "GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI." Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II , Gece Kitaplığı, 2022, pp.1-22.
KARAOĞLAN, H. A. (2022) "GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI", Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={HATİCE AYBÜKE KARAOĞLAN}, chaptertitle={GLUTENSİZ EKMEĞİN BESİNSEL DEĞERİNİN VE BİYOAKTİVİTESİNİN ARTIRILMASI}, booktitle={ Mühendislikte Araştırma ve Değerlendirmeler-II}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2022} }