Y. ÖZŞENSOY Et Al. , "Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme," 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2015
ÖZŞENSOY, Y. Et Al. 2015. Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme. 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
ÖZŞENSOY, Y., ŞAHİN, S., & ÖZDENOĞLU, B., (2015). Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme . 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
ÖZŞENSOY, YUSUF, SEYDA ŞAHİN, And BERNA ÖZDENOĞLU KUTLU. "Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme," 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2015
ÖZŞENSOY, YUSUF Et Al. "Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme." 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2015
ÖZŞENSOY, Y. ŞAHİN, S. And ÖZDENOĞLU, B. (2015) . "Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme." 6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YUSUF ÖZŞENSOY Et Al. }, title={Sivas İlinde Piyasaya Sunulan Et Ürünlerinde Farklı Yöntemler Kullanılarak Tür Tayininin Yapılması ve Histolojik İnceleme}, congress name={6. Ulusal Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}