E. HASTAOĞLU And H. VURAL, "PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , 2017
HASTAOĞLU, E. And VURAL, H. 2017. PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi .
HASTAOĞLU, E., & VURAL, H., (2017). PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ . İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi
HASTAOĞLU, EMRE, And HALİL VURAL. "PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 2017
HASTAOĞLU, EMRE And VURAL, HALİL. "PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , 2017
HASTAOĞLU, E. And VURAL, H. (2017) . "PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU And author={HALİL VURAL}, title={PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}