P. Eser Et Al. , "Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
Eser, P. Et Al. 2009. Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
Eser, P., ELMACI, Y., Altuğ, T., OVA, G., DEMİRAĞ, M. K., KENDİRCİ, P., ... GÖLGE, E.(2009). Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
Eser, Pınar Et Al. "Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
Eser, Pınar Et Al. "Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
Eser, P. Et Al. (2009) . "Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar Eser Et Al. }, title={Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarında Çam Fıstığının Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}