S. ŞAHİN Et Al. , "Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi," 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , vol.7, Aydın, Turkey, pp.47-56, 2017
ŞAHİN, S. Et Al. 2017. Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi. 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Aydın, Turkey), 47-56.
ŞAHİN, S., KALIN, R., ARSLANBAŞ, E., & MOĞULKOÇ, M. N., (2017). Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi . 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.47-56). Aydın, Turkey
ŞAHİN, SEYDA Et Al. "Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi," 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Turkey, 2017
ŞAHİN, SEYDA Et Al. "Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi." 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Aydın, Turkey, pp.47-56, 2017
ŞAHİN, S. Et Al. (2017) . "Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi." 7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Aydın, Turkey, pp.47-56.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEYDA ŞAHİN Et Al. }, title={Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Bazı Bakteri ve İndikatör Mikroorganizmaların Belirlenmesi}, congress name={7. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2017}, pages={47-56} }