M. GÖKSEL SARAÇ, "Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1, 2021
GÖKSEL SARAÇ, M. 2021. Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1 .
GÖKSEL SARAÇ, M., (2021). Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1.
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM. "Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1, 2021
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. . "Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1, 2021
GÖKSEL SARAÇ, M. (2021) . "Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.1.
@article{article, author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ}, title={Bitkisel ve Hayvansal Proteinlerin Eriştenin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2021}