H. CANKURT Et Al. , "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.562, 2012
CANKURT, H. Et Al. 2012. Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 562.
CANKURT, H., TÖRNÜK, F., & SAĞDIÇ, O., (2012). Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.562). Hatay, Turkey
CANKURT, HASAN, FATİH TÖRNÜK, And OSMAN SAĞDIÇ. "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
CANKURT, HASAN Et Al. "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.562, 2012
CANKURT, H. TÖRNÜK, F. And SAĞDIÇ, O. (2012) . "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.562.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN CANKURT Et Al. }, title={Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={562} }