İ. ÇETİN Et Al. , "Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı," V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.664-666, 1996
ÇETİN, İ. Et Al. 1996. Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı. V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , (İstanbul, Turkey), 664-666.
ÇETİN, İ., KOÇOĞLU, G., & KOÇOĞLU, M. F., (1996). Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı . V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi (pp.664-666). İstanbul, Turkey
ÇETİN, İLHAN, GÜLAY KOÇOĞLU, And MUSTAFA FERİT KOÇOĞLU. "Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı," V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, İstanbul, Turkey, 1996
ÇETİN, İLHAN Et Al. "Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı." V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.664-666, 1996
ÇETİN, İ. KOÇOĞLU, G. And KOÇOĞLU, M. F. (1996) . "Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı." V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.664-666.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLHAN ÇETİN Et Al. }, title={Sivas il merkezinde soya unu katılarak besin değeri yükseltilmiş ekmek kullanımı}, congress name={V. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={1996}, pages={664-666} }