M. GÖKSEL SARAÇ, "Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri," In Gıdalarda Renk , Akademisyen Yayınevi, 2021, pp.15-52.
GÖKSEL SARAÇ, M. Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri. 2021. In Gıdalarda Renk , Akademisyen Yayınevi, 15-52.
GÖKSEL SARAÇ, M., (2021). Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri. Gıdalarda Renk (pp.15-52), Akademisyen Yayınevi.
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM. "Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri." In Gıdalarda Renk , 15-52. Akademisyen Yayınevi, 2021
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. . "Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri." Gıdalarda Renk , Akademisyen Yayınevi, 2021, pp.15-52.
GÖKSEL SARAÇ, M. (2021) "Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri", Gıdalarda Renk . Akademisyen Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERYEM GÖKSEL SARAÇ}, chaptertitle={Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri}, booktitle={ Gıdalarda Renk}, publisher={Akademisyen Yayınevi}, city={},year={2021} }