E. Hastaoğlu, "Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi," The Journal of International Social Research , vol.14, no.79, pp.161-167, 2021
Hastaoğlu, E. 2021. Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi. The Journal of International Social Research , vol.14, no.79 , 161-167.
Hastaoğlu, E., (2021). Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi. The Journal of International Social Research , vol.14, no.79, 161-167.
Hastaoğlu, EMRE. "Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi," The Journal of International Social Research , vol.14, no.79, 161-167, 2021
Hastaoğlu, EMRE. "Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi." The Journal of International Social Research , vol.14, no.79, pp.161-167, 2021
Hastaoğlu, E. (2021) . "Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi." The Journal of International Social Research , vol.14, no.79, pp.161-167.
@article{article, author={EMRE HASTAOĞLU}, title={Izgara Pişirilmiş Etlerin Duyusal Özelliklerine Farklı Marinatların Etkisinin Çok Kriterli Karar Verme Teknikler İle İncelenmesi}, journal={The Journal of International Social Research}, year=2021, pages={161-167} }