A. B. Aktaş Et Al. , "CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4, pp.528-536, 2022
Aktaş, A. B. Et Al. 2022. CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4 , 528-536.
Aktaş, A. B., Okçu, B. N., Yaman, D., & Bayram, B. B., (2022). CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4, 528-536.
Aktaş, AYŞE Et Al. "CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4, 528-536, 2022
Aktaş, AYŞE B. Et Al. "CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4, pp.528-536, 2022
Aktaş, A. B. Et Al. (2022) . "CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.25, no.4, pp.528-536.
@article{article, author={AYŞE BURCU AKTAŞ Et Al. }, title={CHEMICAL INTERESTERIFICATION OF GHEE WITH DIFFERENT VEGETABLE OILS}, journal={Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={528-536} }