H. Bircan Et Al. , "TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.757-766, 2019
Bircan, H. Et Al. 2019. TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5 , 757-766.
Bircan, H., Eleroğlu, H., & Kartal, Z., (2019). TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, 757-766.
Bircan, Hüdaverdi, HASAN ELEROĞLU, And Zafer Kartal. "TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, 757-766, 2019
Bircan, Hüdaverdi Et Al. "TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.757-766, 2019
Bircan, H. Eleroğlu, H. And Kartal, Z. (2019) . "TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.7, no.5, pp.757-766.
@article{article, author={Hüdaverdi Bircan Et Al. }, title={TR72 Bölgesinde (Kayseri, Sivas ve Yozgat ) Organik Tavukçuluk Ürünlerinin Tüketimini Etkileyen Faktörler}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2019, pages={757-766} }