M. GÖKSEL SARAÇ And M. DOĞAN, "AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ," İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi , 2017
GÖKSEL SARAÇ, M. And DOĞAN, M. 2017. AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ. İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi .
GÖKSEL SARAÇ, M., & DOĞAN, M., (2017). AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ . İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM, And MAHMUT DOĞAN. "AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ," İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi, 2017
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. And DOĞAN, MAHMUT. "AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ." İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi , 2017
GÖKSEL SARAÇ, M. And DOĞAN, M. (2017) . "AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ." İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ And author={MAHMUT DOĞAN}, title={AKASYA ZAMKI MİKROENKAPSÜLASYONU İLE ELDE EDİLEN YÜZEY AKTİF MADDELERİN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3.Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}