F. SARI And N. ARTIK, "Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
SARI, F. And ARTIK, N. 2012. Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
SARI, F., & ARTIK, N., (2012). Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
SARI, FERDA, And NEVZAT ARTIK. "Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
SARI, FERDA And ARTIK, NEVZAT. "Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
SARI, F. And ARTIK, N. (2012) . "Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FERDA SARI And author={NEVZAT ARTIK}, title={Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}