T. Tavmaşat And M. GÖKSEL SARAÇ, "SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ," 2nd International Congress on Food Researches , Turkey, 2023
Tavmaşat, T. And GÖKSEL SARAÇ, M. 2023. SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ. 2nd International Congress on Food Researches , (Turkey).
Tavmaşat, T., & GÖKSEL SARAÇ, M., (2023). SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ . 2nd International Congress on Food Researches, Turkey
Tavmaşat, Tuğba, And MERYEM GÖKSEL SARAÇ. "SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ," 2nd International Congress on Food Researches, Turkey, 2023
Tavmaşat, Tuğba And GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. . "SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ." 2nd International Congress on Food Researches , Turkey, 2023
Tavmaşat, T. And GÖKSEL SARAÇ, M. (2023) . "SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ." 2nd International Congress on Food Researches , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuğba Tavmaşat And author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ}, title={SİYAH VE BEYAZ PİRİNÇ SÜTLERİNİN VEGAN MUFFİN KEKTE KULLANIM OLANAKLARININ TEKSTÜREL VE DUYUSAL AÇIDAN İNCELENMESİ}, congress name={2nd International Congress on Food Researches}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}