S. AĞAOĞLU Et Al. , "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri," In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Sivas: Gece Publishing, 2021, pp.27-42.
AĞAOĞLU, S. Et Al. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri. 2021. In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Gece Publishing, Sivas, 27-42.
AĞAOĞLU, S., ŞAHİN, S., & DEMİR, T., (2021). Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri. SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV (pp.27-42), Sivas: Gece Publishing.
AĞAOĞLU, SEMA, SEYDA ŞAHİN, And TUĞBA DEMİR. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri." In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , 27-42. Sivas: Gece Publishing, 2021
AĞAOĞLU, SEMA Et Al. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri." SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Gece Publishing, 2021, pp.27-42.
AĞAOĞLU, S. ŞAHİN, S. And DEMİR, T. (2021) "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri", SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV . Sivas: Gece Publishing.
@bookchapter{bookchapter, author ={SEMA AĞAOĞLU Et Al. }, chaptertitle={Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri}, booktitle={ SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV}, publisher={Gece Publishing}, city={Sivas},year={2021} }