K. KIRK Et Al. , "Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri," Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
KIRK, K. Et Al. 2015. Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
KIRK, K., GÜRSOY, N., & CEBECİ, T., (2015). Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri . Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
KIRK, KADİR, NEVCİHAN GÜRSOY, And TUĞBA CEBECİ. "Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri," Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
KIRK, KADİR Et Al. "Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri." Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
KIRK, K. GÜRSOY, N. And CEBECİ, T. (2015) . "Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri." Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KADİR KIRK Et Al. }, title={Koyun Çiğ Sütlerinden Üretilen Geleneksel Van Otlu Peynirinin Gıda Güvenliği Üzerine Etkileri}, congress name={Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}