E. GÜNEREN Et Al. , "Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3193-3212, 2022
GÜNEREN, E. Et Al. 2022. Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4 , 3193-3212.
GÜNEREN, E., HÖKELEKLİ, N. A., & YILDIZ, M., (2022). Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3193-3212.
GÜNEREN, EBRU, NESLİHAN AYBİKE HÖKELEKLİ, And EVRİM YILDIZ. "Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3193-3212, 2022
GÜNEREN, EBRU Et Al. "Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3193-3212, 2022
GÜNEREN, E. HÖKELEKLİ, N. A. And YILDIZ, M. (2022) . "Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3193-3212.
@article{article, author={EBRU GÜNEREN Et Al. }, title={Neofobi, Neofili ve Çeşitlilik Arayışının Restoranlarda Müşterilerin Gıda Atık Davranışı Üzerine Etkisi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={3193-3212} }