A. K. Çiftçi And İ. T. ŞEKER, "COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ," GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey , Gaziantep, Turkey, pp.161-162, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. 2021. COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ. GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey , (Gaziantep, Turkey), 161-162.
Çiftçi, A. K., & ŞEKER, İ. T., (2021). COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ . GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey (pp.161-162). Gaziantep, Turkey
Çiftçi, Ali, And İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER. "COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ," GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Turkey, 2021
Çiftçi, Ali K. And ŞEKER, İBRAHİM T. . "COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ." GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey , Gaziantep, Turkey, pp.161-162, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. (2021) . "COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ." GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey , Gaziantep, Turkey, pp.161-162.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali Kemal Çiftçi And author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={COVİD-19 DÖNEMİNDE BESİNLERE YÖNELİK UYGULAMALARIN İNCELENMESİ}, congress name={GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2021}, pages={161-162} }