S. Ağaoğlu Et Al. , "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri ," In Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV , Ankara: Gece Kitaplığı , 2021, pp.27-42.
Ağaoğlu, S. Et Al. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri . 2021. In Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV , Gece Kitaplığı , Ankara, 27-42.
Ağaoğlu, S., Şahin, S., & Demir, T., (2021). Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri . Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV (pp.27-42), Ankara: Gece Kitaplığı .
Ağaoğlu, SEMA, SEYDA ŞAHİN, And TUĞBA DEMİR. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri ." In Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV , 27-42. Ankara: Gece Kitaplığı , 2021
Ağaoğlu, SEMA Et Al. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri ." Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV , Gece Kitaplığı , 2021, pp.27-42.
Ağaoğlu, S. Şahin, S. And Demir, T. (2021) "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri ", Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV . Ankara: Gece Kitaplığı .
@bookchapter{bookchapter, author ={SEMA AĞAOĞLU Et Al. }, chaptertitle={Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri }, booktitle={ Sağlık Bilimlerinde Araştırma ve Değerlendirmeler -IV}, publisher={Gece Kitaplığı }, city={Ankara},year={2021} }