Ö. P. CAN And M. ERŞAN, "Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu," Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23, pp.57-63, 2012
CAN, Ö. P. And ERŞAN, M. 2012. Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu. Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23 , 57-63.
CAN, Ö. P., & ERŞAN, M., (2012). Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu. Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23, 57-63.
CAN, ÖZLEM, And MEHTAP ERŞAN. "Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu," Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23, 57-63, 2012
CAN, ÖZLEM P. And ERŞAN, MEHTAP. "Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu." Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23, pp.57-63, 2012
CAN, Ö. P. And ERŞAN, M. (2012) . "Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu." Etlik Vet Mikrobiyol Derg , vol.23, pp.57-63.
@article{article, author={ÖZLEM PELİN CAN And author={MEHTAP ERŞAN}, title={Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu}, journal={Etlik Vet Mikrobiyol Derg}, year=2012, pages={57-63} }