N. M. Keklik Et Al. , "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması," Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, pp.40-42, 2012
Keklik, N. M. Et Al. 2012. Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması. Türkiye 11. Gıda Kongresi. , (Hatay, Turkey), 40-42.
Keklik, N. M., Biçer, E. B., & Develi Işıklı, N., (2012). Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması . Türkiye 11. Gıda Kongresi. (pp.40-42). Hatay, Turkey
Keklik, Nene, ESEN BİLGE BİÇER, And NURSEL DEVELİ IŞIKLI. "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması," Türkiye 11. Gıda Kongresi., Hatay, Turkey, 2012
Keklik, Nene M. Et Al. "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması." Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, pp.40-42, 2012
Keklik, N. M. Biçer, E. B. And Develi Işıklı, N. (2012) . "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması." Türkiye 11. Gıda Kongresi. , Hatay, Turkey, pp.40-42.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nene Meltem Keklik Et Al. }, title={Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull Tehlike yönteminin uygulanması}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi.}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={40-42} }