E. HASTAOĞLU And Ş. TAŞÇI, "Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.2203-2215, 2021
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. 2021. Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3 , 2203-2215.
HASTAOĞLU, E., & TAŞÇI, Ş., (2021). Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 2203-2215.
HASTAOĞLU, EMRE, And ŞEFAHAT TAŞÇI. "Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 2203-2215, 2021
HASTAOĞLU, EMRE And TAŞÇI, ŞEFAHAT. "Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.2203-2215, 2021
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. (2021) . "Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.2203-2215.
@article{article, author={EMRE HASTAOĞLU And author={ŞEFAHAT TAŞÇI}, title={Farklı İçerikli Çikolatalarda Bulunan Bileşenlerin Duyusal Olarak Tespit Edilebilirliğinin Araştırılması}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={2203-2215} }