A. Ulutaş And A. O. Bayrakçıl, "GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2, pp.189-204, 2017
Ulutaş, A. And Bayrakçıl, A. O. 2017. GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2 , 189-204.
Ulutaş, A., & Bayrakçıl, A. O., (2017). GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2, 189-204.
Ulutaş, ALPTEKİN, And ALİ OĞUZ BAYRAKÇIL. "GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2, 189-204, 2017
Ulutaş, ALPTEKİN And Bayrakçıl, ALİ O. . "GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2, pp.189-204, 2017
Ulutaş, A. And Bayrakçıl, A. O. (2017) . "GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi , vol.18, no.2, pp.189-204.
@article{article, author={ALPTEKİN ULUTAŞ And author={ALİ OĞUZ BAYRAKÇIL}, title={GRİ AHS VE ARAS-G KULLANIMI İLE BİR RESTORAN İÇİN SEBZE TEDARİKÇİSİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi}, year=2017, pages={189-204} }