H. ELEROĞLU Et Al. , "Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1, pp.12, 2013
ELEROĞLU, H. Et Al. 2013. Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1 , 12.
ELEROĞLU, H., YILDIRIM, A., & ŞEKEROĞLU, A., (2013). Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1, 12.
ELEROĞLU, HASAN, ARDA YILDIRIM, And AHMET ŞEKEROĞLU. "Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1, 12, 2013
ELEROĞLU, HASAN Et Al. "Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1, pp.12, 2013
ELEROĞLU, H. YILDIRIM, A. And ŞEKEROĞLU, A. (2013) . "Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.1, no.1, p.12.
@article{article, author={HASAN ELEROĞLU Et Al. }, title={Organik Tavukçulukta İçme Suyu Özellikleri, Beslemedeki Önemi ve Su Kalitesini Artırmaya Yönelik Uygulamalar}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2013, pages={12} }