Ş. TAŞÇI And E. HASTAOĞLU, "KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.96-109, 2023
TAŞÇI, Ş. And HASTAOĞLU, E. 2023. KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES. GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (İstanbul, Turkey), 96-109.
TAŞÇI, Ş., & HASTAOĞLU, E., (2023). KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES . GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.96-109). İstanbul, Turkey
TAŞÇI, ŞEFAHAT, And EMRE HASTAOĞLU. "KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 2023
TAŞÇI, ŞEFAHAT And HASTAOĞLU, EMRE. "KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.96-109, 2023
TAŞÇI, Ş. And HASTAOĞLU, E. (2023) . "KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.96-109.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEFAHAT TAŞÇI And author={EMRE HASTAOĞLU}, title={KARADENİZ BÖLGESİ’NDE YETİŞEN YABANİ YENİLEBİLİR OTLARIN YEMEKLERDE KULLANIM ŞEKİLLERİNİN İNCELENMES}, congress name={GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={96-109} }