Ü. BAĞIŞ Et Al. , "Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri," 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, 2023
BAĞIŞ, Ü. Et Al. 2023. Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri. 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium , (Mersin, Turkey).
BAĞIŞ, Ü., YILMAZ, A., GÜRKAN, H., & KARABULUT, İ., (2023). Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri . 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey
BAĞIŞ, ÜLKÜHAN Et Al. "Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri," 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Turkey, 2023
BAĞIŞ, ÜLKÜHAN Et Al. "Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri." 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey, 2023
BAĞIŞ, Ü. Et Al. (2023) . "Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri." 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium , Mersin, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜLKÜHAN BAĞIŞ Et Al. }, title={Gıda Proseslerinde Atık Olarak Ortaya Çıkan Bazı Meyve Çekirdeklerinin Bileşimsel ve Fonksiyonel Özellikleri}, congress name={2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}}