E. HASTAOĞLU, "Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi," Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress , Ordu, Turkey, pp.105, 2021
HASTAOĞLU, E. 2021. Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi. Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress , (Ordu, Turkey), 105.
HASTAOĞLU, E., (2021). Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi . Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress (pp.105). Ordu, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE. "Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi," Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Turkey, 2021
HASTAOĞLU, EMRE. "Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi." Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress , Ordu, Turkey, pp.105, 2021
HASTAOĞLU, E. (2021) . "Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi." Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress , Ordu, Turkey, p.105.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU}, title={Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi}, congress name={Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress}, city={Ordu}, country={Turkey}, year={2021}, pages={105} }