N. H. YİĞİT, "GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ," 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ , Malatya, Turkey, pp.22-27, 2019
YİĞİT, N. H. 2019. GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ. 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ , (Malatya, Turkey), 22-27.
YİĞİT, N. H., (2019). GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ . 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ (pp.22-27). Malatya, Turkey
YİĞİT, NESLİHAN. "GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ," 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ, Malatya, Turkey, 2019
YİĞİT, NESLİHAN H. . "GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ." 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ , Malatya, Turkey, pp.22-27, 2019
YİĞİT, N. H. (2019) . "GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ." 1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ , Malatya, Turkey, pp.22-27.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN HURİ YİĞİT}, title={GÜNÜMÜZ HALK HEKİMLİĞİ UYGULAMALARINDA KULLANILAN GIDALAR VE BESLENME ÖNERİLERİ}, congress name={1. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE KÜLTÜR KONGRESİ}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={22-27} }