D. Aslan Türker Et Al. , "Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.165-176, 2021
Aslan Türker, D. Et Al. 2021. Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2 , 165-176.
Aslan Türker, D., Göksel Saraç, M., & Doğan, M., (2021). Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2, 165-176.
Aslan Türker, Duygu, MERYEM GÖKSEL SARAÇ, And Mahmut Doğan. "Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2, 165-176, 2021
Aslan Türker, Duygu A. Et Al. "Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.165-176, 2021
Aslan Türker, D. Göksel Saraç, M. And Doğan, M. (2021) . "Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.2, pp.165-176.
@article{article, author={Duygu Aslan Türker Et Al. }, title={Tuz Oranı Değişiminin Kırmızı Pul Biberin Toz Akış Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2021, pages={165-176} }