H. KAYNAR And E. TONUS, "Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması," 4th International Symposium on New Trends in Social Science , Tallinn, Estonia, pp.39, 2018
KAYNAR, H. And TONUS, E. 2018. Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması. 4th International Symposium on New Trends in Social Science , (Tallinn, Estonia), 39.
KAYNAR, H., & TONUS, E., (2018). Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması . 4th International Symposium on New Trends in Social Science (pp.39). Tallinn, Estonia
KAYNAR, HÜLYA, And EMİNE TONUS. "Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması," 4th International Symposium on New Trends in Social Science, Tallinn, Estonia, 2018
KAYNAR, HÜLYA And TONUS, EMİNE. "Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması." 4th International Symposium on New Trends in Social Science , Tallinn, Estonia, pp.39, 2018
KAYNAR, H. And TONUS, E. (2018) . "Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması." 4th International Symposium on New Trends in Social Science , Tallinn, Estonia, p.39.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜLYA KAYNAR And author={EMİNE TONUS}, title={Anacardiaceae Familyasından Rhus (Sumak) Bitkisinden Organik Mordanlarla Elde Edilen Renkler ve Haslık Derecelerinin Karşılaştırılması}, congress name={4th International Symposium on New Trends in Social Science}, city={Tallinn}, country={Estonia}, year={2018}, pages={39} }