E. B. BİÇER Et Al. , "Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.509-511, 2012
BİÇER, E. B. Et Al. 2012. Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 509-511.
BİÇER, E. B., KEKLİK, N. M., & DEVELİ IŞIKLI, N., (2012). Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.509-511). Konya, Turkey
BİÇER, ESEN, NENE MELTEM KEKLİK, And NURSEL DEVELİ IŞIKLI. "Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
BİÇER, ESEN B. Et Al. "Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.509-511, 2012
BİÇER, E. B. KEKLİK, N. M. And DEVELİ IŞIKLI, N. (2012) . "Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.509-511.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESEN BİLGE BİÇER Et Al. }, title={Pezik turşusu üretimi ve haşlama süresinin duyusal özellikler üzerine etkisi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={509-511} }