İ. T. ŞEKER, "Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”," 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi , vol.1, Çorum, Turkey, pp.123, 2020
ŞEKER, İ. T. 2020. Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”. 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi , (Çorum, Turkey), 123.
ŞEKER, İ. T., (2020). Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri” . 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi (pp.123). Çorum, Turkey
ŞEKER, İBRAHİM. "Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”," 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi, Çorum, Turkey, 2020
ŞEKER, İBRAHİM T. . "Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”." 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi , Çorum, Turkey, pp.123, 2020
ŞEKER, İ. T. (2020) . "Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”." 8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi , Çorum, Turkey, p.123.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Nörogastronominin Modern Mutfağa Etkileri”}, congress name={8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi}, city={Çorum}, country={Turkey}, year={2020}, pages={123} }