E. UĞUR Et Al. , "Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi," 9 Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
UĞUR, E. Et Al. 2015. Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi. 9 Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
UĞUR, E., TUĞÇE, B., & SARI, F., (2015). Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi . 9 Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
UĞUR, ELİF, BİRLİK TUĞÇE, And FERDA SARI. "Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi," 9 Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
UĞUR, ELİF Et Al. "Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi." 9 Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
UĞUR, E. TUĞÇE, B. And SARI, F. (2015) . "Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi." 9 Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF UĞUR Et Al. }, title={Maydanozun petroselinum crispum mikrodalga enerjisi ile kurutulmasının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi}, congress name={9 Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}