Ö. P. CAN, "FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ," TARGİD 3 , Sivas, Turkey, 2017
CAN, Ö. P. 2017. FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ. TARGİD 3 , (Sivas, Turkey).
CAN, Ö. P., (2017). FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ . TARGİD 3, Sivas, Turkey
CAN, ÖZLEM. "FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ," TARGİD 3, Sivas, Turkey, 2017
CAN, ÖZLEM P. . "FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ." TARGİD 3 , Sivas, Turkey, 2017
CAN, Ö. P. (2017) . "FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ." TARGİD 3 , Sivas, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZLEM PELİN CAN}, title={FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ}, congress name={TARGİD 3}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2017}}