İ. T. ŞEKER And E. HASTAOĞLU, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4, 2020
ŞEKER, İ. T. And HASTAOĞLU, E. 2020. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4 .
ŞEKER, İ. T., & HASTAOĞLU, E., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4.
ŞEKER, İBRAHİM, And EMRE HASTAOĞLU. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4, 2020
ŞEKER, İBRAHİM T. And HASTAOĞLU, EMRE. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4, 2020
ŞEKER, İ. T. And HASTAOĞLU, E. (2020) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.24, no.4.
@article{article, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER And author={EMRE HASTAOĞLU}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas Yöresel Yemeklerinin Mikro ve Makro Besin Öğelerinin İncelenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2020}