İ. T. ŞEKER, "SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ," International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey , vol.1, Malatya, Turkey, pp.211-224, 2022
ŞEKER, İ. T. 2022. SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ. International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey , (Malatya, Turkey), 211-224.
ŞEKER, İ. T., (2022). SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ . International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey (pp.211-224). Malatya, Turkey
ŞEKER, İBRAHİM. "SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ," International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey, Malatya, Turkey, 2022
ŞEKER, İBRAHİM T. . "SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ." International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey , Malatya, Turkey, pp.211-224, 2022
ŞEKER, İ. T. (2022) . "SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ." International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey , Malatya, Turkey, pp.211-224.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={SEKTÖRDE ÇALIŞMA TECRÜBESİ OLAN GASTRONOMİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ HAKKINDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ}, congress name={International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2022}, pages={211-224} }