D. Aslan Türker Et Al. , "Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.19, no.2, pp.159-168, 2021
Aslan Türker, D. Et Al. 2021. Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.19, no.2 , 159-168.
Aslan Türker, D., Göksel Saraç, M., & Doğan, M., (2021). Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri. Akademik Gıda , vol.19, no.2, 159-168.
Aslan Türker, Duygu, MERYEM GÖKSEL SARAÇ, And Mahmut Doğan. "Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri," Akademik Gıda , vol.19, no.2, 159-168, 2021
Aslan Türker, Duygu A. Et Al. "Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.19, no.2, pp.159-168, 2021
Aslan Türker, D. Göksel Saraç, M. And Doğan, M. (2021) . "Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri." Akademik Gıda , vol.19, no.2, pp.159-168.
@article{article, author={Duygu Aslan Türker Et Al. }, title={Yağ Türünün Bir Fonksiyonu Olarak Lesitin Adsorbe Edilmiş Yağ/Su Emülsiyonlarının Ara Yüzey Reolojik Özellikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2021, pages={159-168} }