G. S. SARIKAYA Et Al. , "Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, pp.246-256, 2020
SARIKAYA, G. S. Et Al. 2020. Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8 , 246-256.
SARIKAYA, G. S., BÖLÜKBAŞ, R., & EROL, E., (2020). Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, 246-256.
SARIKAYA, GİZEM, RABİA BÖLÜKBAŞ, And ERSAN EROL. "Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, 246-256, 2020
SARIKAYA, GİZEM S. Et Al. "Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, pp.246-256, 2020
SARIKAYA, G. S. BÖLÜKBAŞ, R. And EROL, E. (2020) . "Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, pp.246-256.
@article{article, author={GİZEM SULTAN SARIKAYA Et Al. }, title={Gıda İsrafına Yönelik Çalışmaların Bibliyometrik Analizi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={246-256} }